Over ons

Sinds 1994 zijn wij werkzaam als eigen ondernemer in de trappenbranche.
Bent U opzoek naar een standaard trap voor de tweede verdieping of voor een exclusieve trap als eyecatcher voor Uw hal dan bent U bij ons op het goede adres, wij maken in overleg met de klant een vrijblijvende offerte en luisteren naar de wensen van de klant, ook leveren wij hekwerk en leuningen in verschillende vormen, houd U van klassiek of van modern dan kunt U bij ons terecht, ook voor verschillende houtsoorten zoals Vuren, Beuken, Eiken Essen Meranti Merbau of andere houtsoorten alles is mogelijk.

Wij maken de trappen hekwerk en leuningen in zelf in onze werkplaats.
We plannen alles altijd in overleg met de klant zodat wij of de klant niet voor verassingen komen te staan want in de bouw loopt alles volgens een strak schema en wij willen onze klanten niet teleur stellen.

Wij leveren de trappen zelf in het werk af door ze te zetten en te stellen, en eventueel hekwerk en of leuningen te plaatsen alles word netjes afgewerkt ook leggen wij kartonnen plaatjes op de trap om beschadiging of druppels te voorkomen voordat de trap gegrond is.

Ook leveren wij eventueel als de klant dat wil antislipstrip voor in de treden, en voor traprenovatie draaien wij onze hand niet voor om dat zien wij ook als een uitdaging.
En als de klant tevreden is dan zijn wij dat ook.